Att lägga tak är inte det lättaste, särskilt inte på egen hand. Bor du i Stockholmsområdet och är i behov av hjälp med takläggning? Kanske känner du att du skulle behöva lite hjälp med att få till taket och lägga nytt? Det höjer ju även värdet på fastigheten och är ett stort lyft för hela byggnaden. Det sägs även att man måste kolla till sitt tak kontinuerligt för att säkra att taket faktiskt skyddar hela huset mot vind och regn. Att inte byta tak eller reparera kan leda till större kostnader ifall det skulle läcka och vara otätt.

Vi är även väldigt måna om vår miljö och jobbar alltid med ett miljötänk i fokus. För oss är det viktigt att bidra och vi följer alla förordningar och miljölagar om finns för att bidra till vår miljö. Det mesta återvinner vi i högsta möjliga mån och allt byggavfall sorteras. Genom detta försöker vi alltid att göra så lite miljöpåverkan som möjligt när vi arbetar. Detta gäller även våra val av material också som vi väljer att använda oss av. Vi återanvänder mycket takpannor, har du tillexempel handslagna pannor på ditt gamla tegeltak? De kan vara jättebra att återanvända om det är möjligt. Livslängden på dessa takpannor är nämligen väldigt lång och ger en fin lyster på utseendet av huset. Det enda som är med handslagna pannor är att det här krävs ett mer genomtänkt och välskött underarbete, eftersom de inte har samma passform som tillexempel betongpannor. Det ställs här högre krav för att taket ska bli helt tätt och vi ser till att allt sköts professionellt och fackmannamässigt, när vi utför jobbet.

Har du betongpannor kan det vara bra att byta ut dem då och då, eftersom de drar till sig mossa med tiden och slits ner. Vi jobbar alltid mot kundens önskemål och högsta prioritet är att du som kund känner dig helt nöjd. Taket ska stå emot väder och vind i många år framöver och då krävs ett noga genomfört underarbete för att det ska hålla. Vi lyssnar alltid på dina önskemål som kund och följer alltid våra materialval som passar dig bäst.