Att utföra dessa typer av renoveringar kan vara otroligt stora projekt för en privatperson. Särskilt om du bor i Stockholm och dessutom måste betala för att hyra ställningar eller lyftkran och mycket annat som behövs för att utföra en fasadmålning i Stockholm. Låter du oss sköta jobbet så får du ett noggrant utfört arbete av några som även har alla kompetenser som krävs för att göra ett väl genomfört byggprojekt. Det viktigaste är att du som kund blir nöjd med slutresultatet och får en fasadmålning som utförts på rätt sätt.

Att måla fasaden är något som måste göras med jämna mellanrum. Fasaden skyddar dit hus och ska klara att stå emot alla tänkbara väder, på trähus kan du ibland se att det börjat flagna. Efter några år börjar färgen att släppa men hur länge det håller beror helt på vilken färg som använts, hur målningen utförts och hur vältäckande den har målats. Var huset är placerat spelar också in, ligger det skyddat så håller det självklart längre. Har du ett hus med söderläge så slits fasaden betydligt snabbare på grund av solen. Därför är vi väldigt varsamma när vi tar på oss denna typen av jobb, vi tar hand om allt och lämnar inget jobb kvar åt kunden.