Att ha en ren och fin fasad på sin bostad är inte bara bra för att huset ska se fint och välskött ut, det är även viktigt för en förlängd livslängd på fasaden också. Vilket resulterar i en bättre fastighetsekonomi, bara när det gäller uppvärmningen av bostaden så kommer kostnaderna vara mycket lägre efter en fasadtvätt. All påväxt på husen så som mossa binder vatten, det gör att det krävs mer energi och värme för att kunna hålla det varmt. Det är ofta något du inte alls tänker på. Varför vi erbjuder denna typen av tjänst är för att vi drar vinning av det på många sätt, bland annat för att det är bra för miljön och skonsamt för fastigheten. Vi förhåller oss även efter ett lågt och förmånligt pris för att det ska kännas som en bra och billig investering för dig som kund.

Anlita någon som jobbar bara med 100 procent kemiskt rent vatten oavsett teknik och erbjuder bara skonsamma och miljövänliga metoder. Det kan inte bli mer miljövänligt att utföra en fasadrengöring, då inga kemikalier tillsätts, vilken teknik som sen kommer användas beror oftast på fasadtypen. Står du i valet och kvalet om du ska göra en fasadtvätt och rengöring, så ska du tänka på att den kostnaden även sänker kostnaden på andra utgifter och förlänger fasadens livslängd så att den håller längre. En vacker grund och fin fasad gör en stolt som bostadsägare, då visar man att man tar ansvaret att ta hand om sitt hem. Det brukar även vara uppskattat av grannskapet.