Takfix är ett förhållandevis litet företag men med en stor kunskap och breda erfarenheter. Våra kunder är nöjda och vi har fina recensioner från många lyckade takbyten och takbyggen. Vi utför renoveringar, underhåll, takspolning och takbyten. Givetvis är vi även specialister på nybyggda tak och utvecklar oss ständigt efter marknadens krav och behov.

Byta tak & Takbyte
Skräddarsydda lösningar – Tex Sedumtak
Självklart kan vi också ställa upp med en kostnadsfri besiktning av och på taket, både före och efter renovering och ombyggnad. Vi kontrollerar status på ditt tak och kan sedan hjälpa till med de lösningar, arbeten och åtgärder som behövs. Vi arbetar med individuella lösningar och även gröna tak som ska vara skräddarsydda för varje kund.

Byta till gröna tak eller tak med Sedum?

Kvalitet i alla led
Tak är en av de absolut viktigaste delarna på alla byggnader. Ett bra tak är en förutsättning för en stabil, torr och säker byggnad. I takbranschen är det därför av yttersta vikt att man förutom kompetent och välutbildad personal även väljer rätt produkter att arbeta med och rätt samarbetspartners. Vi har valt att arbeta med Icopal, som står för hög kvalitet och erbjuder bland marknadens längsta garantier. Icopal har funnits på marknaden sedan 1915 och är marknadsledare för tillverkning av produkter och byggsystem för låglutande tak. Tillsammans med Icopals produkter kan vi och våra medarbetare erbjuda en lång livslängd på takbyggen och en försäkringsgaranti på 10 + 5 år.
Kontakta oss för kostnadsfri offert på takbyte tex med Sedum!
Ett tak ska hålla i många år. Det står emot väder, temperaturer och vindar. Vi arbetar med både privatkunder, bostadsrättsföreningar och företag och har ett brett register och tål att granskas. Kontakta oss för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att höra mer om vårt arbete och våra tjänster.