I skogarna mellan Västergötland och Halland finns en lång tradition av husbygge och husproduktion på orter som Båstad, Borås, Halmstad. Här ligger den lilla orten Mjöbäck, där vi sedan snart 50 år tillbaka konstruerar och utformar kvalitetshus för allas behov, idéer och smaker. Vi vill att varje kund ska känna att just deras drömhus blir så verkligt som möjligt.

Köpa ledig tomt till salu i Båstad, Borås, Halmstad

 
Miljöarbete och energieffektivitet

Våra hus ska kännas prisvärda och funktionella samtidigt som vi aldrig tummar på kvaliteten. Det ska vara maximalt energieffektivt och skapa så lite miljöpåverkan som möjligt för att nå upp till dagens krav på boende. Samtidigt ska varje kund ska kunna vara med och välja exakt vilka lösningar och funktioner som ska finnas i huset. Våra kunder är unika för oss och våra ledord är att allas behov ska kunna tillgodoses i varje nytt hus som produceras av oss. Vi bygger relationer med kunderna och ser till att lära känna deras önskemål och planer under hela byggprocessen. Hög kvalitet och individuella planer och önskemål går hand i hand.

Funktionella hus för alla smaker

Har du egna idéer eller skisser på huset så ordnar vi ett hus efter det. Om du vill ha hjälp av en arkitekt eller ett färdigt hus, så bygger vi efter dessa planer. Vi utgår ifrån kundens behov och det är vår framgångsfaktor. Vi ökar vår husproduktion för varje år och våra nöjda kunder rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta. När vi byggt i ett område får vi ofta nya kunder på tips från de befintliga nöjda kunderna. Ett nybyggt hus är ofta en livsdröm och vi ser till att förverkliga dessa drömmar. Vi planerar, samtalar och ställer frågor tills vi vet exakt vad kunden vill ha. Då blir det bästa resultatet och då är också vi nöjda.

Att kunna bygga efter varje människas behov och skapa nya hem med funktion och kvalitet och en prisvärd bostad är det som driver oss. Att hitta hemkänslan för varje kund och samtidigt uppfylla alla krav som byggmarknaden ställer på byggarbete och nybyggnationer är en självklarhet för oss. Vi bygger i alla lägen!

Erfarenhet och drömmar

Vår långa erfarenhet kombinerat med kundernas idéer och drömmar skapar funktionella och moderna hem. Eftersom vi håller i hela byggprocessen, från planeringsstadiet genom byggfasen till färdigproducerat hus håller vi ständigt en dialog med kunder, byggare och underleverantörer.
Köpa ledig tomt till salu i Båstad, Borås, Halmstad
Ta kontakt med oss i ett så tidigt skede som möjligt. Vi finns till hands för rådgivning redan när ni köper er tomt. Vi kan också vara behjälpliga med att se över byggbudgeten, ta fram bygglovshandlingar och lämna in bygganmälan. Därefter kommer de verkligt roliga momenten och vi påbörjar ritningsstadiet, tittar på behov, antal rum, utseende och tar tillsammans underlag på det färdiga huset.

Varje fas är lika viktig och vi lämnar aldrig något ogjort som vi lovat att genomföra. Det gör att vi har kontroll över att husdrömmen blir verklighet.

Just nu bygger vi hus på många ställen och i olika lägen. Våra pågående projekt finns bland annat i Halmstad, Falkenberg, Båstad och Borås.